Mažeikiuose ant reklaminės lentos – plakatas su V. Putino atvaizdu

putinasSekmadienį vykstant prezidento rinkimams ir referendumui, Mažeikiuose ant reklaminės lentos, skirtos rinkimų agitacijai, pakabintas Rusijos prezidento Vladimiro Putino plaktas su keiksmažodžiais. 

 

Tai BNS patvirtino ir Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

„13.45 val. gauta informacija, kad Mažeikiuose Žemaitijos gatvėje, ant rinkiminės skelbimų lentos žmogus pamatė plakatus rusų kalba“, – sakė R. Matonis.

Mažeikių savivaldybės tarybos narys Virginijus Sungaila BNS teigė, kad apie prikabintą V. Putino plakatą pareigūnams pranešė jis, o Mažeikių policija plakatą sekmadienį nukabino.

„Vakar, kai pavakarį ėjau Žemaitijos gatve – to plakato nebuvo. Šiandien jau eidamas į parduotuvę iš smalsumo nuėjau pasižiūrėti, kadangi pats esu tarybos narys. Pastebėjau, kad kur prieš tai buvo pakabintas Gitano Nausėdos plakatas, dabar visai ne tos spalvos. Priėjęs arčiau pamačiau, kad ten kabo Putino plakatas aprašytas keiksmažodžiais“, – vardijo V. Sungaila. 

Sekmadienio rytą taip pat pranešta apie Vilniaus Balio Sruogos rinkimų apylinkėje nuo darbo nušalintą neblaivią komisijos narę. Policijos teigimu, daugiau pažeidimų per rinkimus kol kas nenustatyta.

Virginijaus Sungailos nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode